Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojimo sitno

VIDEO Alen Vitasović stigao u Umag na doček Baby Lasagne: 'Ja volim tog dečka, on je godište mog...'

Foto: Dario Topić
1/14
15.05.2024.
u 17:53

Ususret dočeku u Umagu Baby Lasagne, nakon osvojenog drugog mjesta na Euroviziji - razgovarali smo s glazbenikom Alenom Vitasovićem koji je velika podrška ovom mladom glazbeniku, a koji je već sada zaludio baš cijelu Europu!

Danas, 15. svibnja, nakon spektakularnog dočeka Baby Lasagne na Trgu Bana Josipa Jelačića - organizira se i onaj u njegovu rodnom Umagu. Tisuće obožavatelja okupit će se, iako trenutno ondje pada lagana kiša, sigurno će svi zapjevati uz pjesmu "Rim Tim Tagi Dim". Tabletići su još od finala poslagani po Trgu 1. svibnja, a danas su cijeli dan organizatori pripremali pozornicu. Pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio je srca diljem Europe te Hrvatskoj priskrbio čak drugo mjesto na ovoj glazbenoj manifestaciji. Prvo mjesto zauzeo je Švicarac Nemo kojemu su uvelike pomogli žiriji ostalih zemalja, a dok je naš Baby Lasagna bio uvjerljivi favorit publike te imao najviše njihovih bodova. 

U Umagu smo sreli glazbenika Alena Vitasovića koji je došao podržati Baby Lasagnu na današnjem spektakularnom dočeku. - Drago mi je što sam danas došao podržati Baby Lasagnu. Ja volim tog čovjeka, odnosno dečka koji je godište mog sina. Potrudio sam se doći podržati i pozdraviti ga. 

Otkrio nam je i što kaže na rasprodana tri koncerta Baby Lasagne na zagrebačkoj Šalati u rekordnom vremenu, a onaj prvi rasprodao je čak za samo četiri minute. - Došla su drugačija vremena i ne mogu ja njemu ništa posebno poručiti zato što sam ja 1995. godine rasprodavao koncerte za četiri sata. Drago mi je što je tako brzo rasprodao koncerte, to je i zaslužio. On je pametan, divan i kulturan dečko - priznao je Alen Vitasović s kojim i mi sitno brojimo do današnjeg dočeka Marka Purišića u Umagu.

 

VIDEO: Alen Vitasović stigao u Umag na doček Baby Lasagne

 

 

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Nemo je razbio trofej nakon pobjede!

1/21

 

- Pjesma koja je pobijedila je dobra, ali je naša bolja. To govorim objektivno, a naša pjesma "Rim Tim Tagi Dim" je bila najbolja i ne razumijem zašto on nije pobijedio. Iako je došao iz malenog mjesta i radio u malenoj sobici, to nije ništa slučajno, on je veliki radnik, a to znam iz pouzdanih izvora. Uvijek se sve isplati, kad tad - dodao je Alen Vitasović.

 

 

VIDEO: Ulaznice za prvi samostalni koncert Baby Lasagne rasprdane rekordnom brzinom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije