Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ljubavna priča

Osvojila je svog supruga na natjecanju: ‘Očekivali smo da ćemo se odmah razvesti, ali na kraju smo se zaljubili!’

TikTok
17.01.2024.
u 16:28

Danielle je oduvijek znala da se želi udati na "blesav" način pa ju je Gunnarova neobična ponuda oduševila

Danielle Gross i Gunnar Michels, oboje 26-godišnjaci, otkrili su da su se isprva planirali razvesti tjedan dana nakon ceremonije vjenčanja koja je bila poprilično neobična- ali su se umjesto toga zaljubili jedno u drugo, piše The Sun.

Naime, Danielle je oduvijek znala da se želi udati na "blesav" način, pa kada je vidjela zgodnog muškarca kako traži ženu za brak na TikToku, iskoristila je priliku i rekla 'Uzimam'.

@danielleandgunnar We planned to get divorced after one week of marriage, but that turned out to be harder than expected 😅 #marriedastranger #valentinesday #loveisblindbutbetter #loveisblind ♬ original sound - Danielle & Gunnar

Gunnar je objavio video u kojem tvrdi da se želi oženiti neznankom kako bi dokazao da život nije tako ozbiljan - i rekao je da će platiti za sve. Dva tjedna kasnije, par je otputovao u Las Vegas kako bi se vjenčao na Valentinovo 2021. Gunnar je pregledao tone prijava žena koje su se nadale da će biti dio eksperimenta, ali se odlučio za Danielle.

Kad su se prvi put susreli, Gunnar je kupio hrpu crvenih ruža i kleknuo kako bi je zaprosio. Na društvenim mrežama par je otkrio da nikada nisu očekivali da će se zaljubiti, ali smatraju da je brak sa strancem savršen za oboje. "Naša veza nije savršena, ali vjenčali smo se kao stranci, a evo nekoliko razloga zašto nam je to pošlo za rukom. Ušli smo u ovu vezu bez ikakvih očekivanja. Prvotni plan je zapravo bio da se razvedemo nakon tjedan dana, tako da zapravo nismo uopće vršili pritisak na vezu. Nismo imali vanjski utjecaj naših prijatelja i obitelji, što znači da nije bilo nikoga tko bi posijao sjeme sumnje u drugu osobu", rekla je Danielle.

VEZANI ČLANCI:

Danielle je dodala da nijedno od njih ne bi jedno drugo odabralo u aplikacijama za spojeve zbog visine i dobi, što dokazuje da nijedna od tih stvari nije bitna. "Iskustvo nam je omogućilo da otvorimo svoje umove ljudima izvan našeg tipičnog tipa muškarca i žene za spojeve. Nitko od nas ne bi se zaljubio jedno u drugo na aplikaciji za spojeve."

Luda ljubavna priča para postala je viralna na TikToku i puno ljudi pratilo ju je od početka. TikTok račun para @danielleandgunnar prikupio je preko 300 tisuća pratitelja i 8 milijuna lajkova. "Ovo mi je još uvijek tako čudno. Vjerujem da ste imali pozitivne reakcije od svih koji su se nadali da ćete ostati zajedno", napisao je jedan korisnik. "Život je igra i vi ste sigurno dobili nešto odlično", komentirao je netko drugi. 

"Sjećam se njegovog originalnog videa i prosidbe, ali sam potpuno zaboravio na ovo! Wow!! Svaka čast ljudi!", dodao je treći korisnik. "Ovdje sam od početka. Ovo je tako nevjerojatno za vidjeti, presretna sam zbog vas!", glasio je još jedan komentar. 

Udala se za krpenu lutku: 'U problemu smo jer me prevario, ali borim se za nas zbog našeg sina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije