Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ PRONAĐEN MRTAV

VIDEO Drama tijekom policijske akcije u Sj. Karolini: U pucnjavi ranjeno više policajaca, stigao i SWAT

reuters
29.04.2024.
u 23:43

Policajci koji su ranjeni u pucnjavi prebačeni su u bolnicu, no težina njihovih ozljeda još nije poznata. Poznato je kako je napadač pronađen mrtav u kući iz koje je zapucao, a policija ispituje još dvoje koji su se tamo nalazili

Više policajaca ovog je ponedjeljka ranjeno u pucnjavi koja se odvila u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini. Policija na početku nije iznosila detalje te je navela tek kako se ''istraga pretvorila u oružani sukob'', a naknadno je objavljeno kako je do pucnjave došlo nakon što su policajci nalogom pokušali upasti u dom osumnjičenika koji je potom zapucao na njih. Osumnjičeni napadač naposljetku je pronađen mrtav u kući. 

- Policajci različitih odjela odrađivali su akciju u stambenom području kada je 'subjekt' počeo pucati na njih, tako daj e više policajaca upucano - objavila je policijska uprava Charlotte-Mecklenburg na X-u, a prenosi AP. Osim jednog osumnjičenog koji je pronađen mrtav u kući, policija još ispituje dvije osobe koje su se nalazile u kući. WSOC-TV tvrdi kako je kamera helikopterom snimila oklopno vozilo koje je prelazilo preko dvorišta i prevrtalo kante za otpad prije nego što su policajci uspjeli maknuti ranjenu osobu i ukrcati je na vozilo hitne pomoći. 

Osim prometa koji je bio zatvoren, četiri škole nakratko su zaustavile nastavu zbog incidenta, no kasno poslijepodne djeci je rečeno da se mogu vratiti. Kako javlja ABC, specijalna američka policija SWAT stigla je također na mjesto događaja, a građane se pozvalo da se ne približavaju tom području na istoku grada. 

- Kola hitne pomoći, policija i ostali su počeli odjednom juriti - ispričaal je svjedokinja Kiashia Williams koja je vozila prema svojoj kući kada je krenula panika. 

- Scena je još aktivna. Izbjegavajte to područje. Mnoge su ceste zatvorene radi bržeg prijevoza hitne pomoći. Molimo vas da surađujete s vlastima - policija je ranije upozorila građane. Policajci koji su ranjeni u pucnjavi prebačeni su u bolnicu, no težina njihovih ozljeda još nije poznata.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije