Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li Radić-Penavin tim okrenuti leđa HDZ-u i podržati plan SDP-a i Mosta?

29.04.2024. u 08:11

Mnogi zaboravljaju elementarnu činjenicu da DP nije osnovan da bi danas-sutra doveo ljevicu na vlast. To mu birači ne bi oprostili. Njegova je misija preuzeti upravljanje Hrvatskom, a dok to ne bude moguće, cilj mu je ući u izvršnu vlast i "popraviti" HDZ koji je "skrenuo na krivi put"

Komentara 17

BJ
bjmaro
08:34 29.04.2024.

Stranka koja je prijavila Plenkovica DORHu radi migranata i to im je bio sastavni dio predizborne kampanje, stranka čiji uvaženi član (Jurcevic) pred milijunskim auditorijima (HTV) rekao da je HDZ izdajnička stranka ,a Plenkovic veleizdajnik Itd ne može biti partnerer jer to i nije . Bolje za HDZ i HR novi izbori. Moje skromno mišljenje

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
09:27 29.04.2024.

Ne zelim DP u vlasti. To su HR talibani. Treba ih pustiti sa SDPom i Mozemo nek se sramote.

GM
geometrik.m
08:56 29.04.2024.

DP kaže može HDZ ali smeta im Plenkovic, vjerojatno se boje njegove sposobnosti oni su svijesni toga samo nece to priznat. Ako su evropski Pučni izabrali Plenkovica da vodi pregovore za izbor predjednika evropske komisije prije 4 godine to jeje potvrda da se radi o iznimno sposobnom covjeku. S tim bi DP trebao biti ponosen da sa tim covijekom pregovara za sestavljanjem večine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije