Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAVLJANJE NOVE VLADE

Erlić: Sutra ću znati ostajem li u vladi; Grlić Radman: Plenković će odlučiti

Šibenik: Forum strategije EU za Jadransko-jonsku regiju (EUSAIR) i Inicijativu (AII)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
15.05.2024.
u 20:52

Ministar vanjskih poslova Grlić Radman i ministar regionalnog razvoja Erlić sudjelovali su u Šibeniku na međunarodnom forumu Strategije EU-a za jadransku i jonsku regiju (EUSAIR), gdje su ih novinari pitali hoće li biti u novoj vladi.

Ministri u tehničkoj vladi Gordan Grlić Radman i Šime Erlić rekli su u srijedu da se "puno špekulira" o novim ministrima, ali da će u četvrtak biti poznato hoće li oni ostati u vladi. Ministar vanjskih poslova Grlić Radman i ministar regionalnog razvoja Erlić sudjelovali su u Šibeniku na međunarodnom forumu Strategije EU-a za jadransku i jonsku regiju (EUSAIR), gdje su ih novinari pitali hoće li biti u novoj vladi.

"Tko postavlja ministre? Ne postavljaju ih niti mediji niti itko drugi, nego predsjednik vlade", izjavio je Grlić Radman.

"Puno se špekulira gdje će tko ići", odgovorio je Erlić. "Idemo  Korak po korak. "Vidjet ćemo da li ću biti u novoj vladi. To ćemo znati sutra", dodao je.

VEZANI ČLANCI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije