Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.04.2024. u 11:50

Na djelu imamo pokušaje tihe ljevičarske i desničarske revolucije, a da ni jedna ni druga nisu dobile nikakvo većinsko povjerenje birača ni masovnu podršku naših ljudi

Komentara 4

Avatar MrM
MrM
15:35 30.04.2024.

Radikalna ideja je imati trojanskog konja u vladi.

IG
IgorY
17:13 29.04.2024.

Gospodine Despot što je tu radikalno? To što neće sa SDSS ? Vi ste zaboravili ili se pravite da ste zaboravili čega i koga je ta stranka slijednik. To što su neke opcije i neki političari od toga okretali glavu,u, prvenstveno zbog slaganja razno raznih većina nije ništa u biti te stranke promijenilo. Slijedeće pitanje koliko Srba je uopće za njih glasalo ? Koliko vrijedi glas manjina ? A koliko je Srba ušlo u Sabor na drugim listama ? O tome se isto šuti. Malo polakše sa lijepljenjem etiketa, jer na žalost u Hrvatskoj niti nema ozbiljne desne stranke, a nije je niti bilo.

RE
RevizorNovinarstva
12:15 29.04.2024.

Ko sastavi vladu ima pravo provoditi zakone po volji naroda koji im je dao večinu glasova. Dosta je toga da manjina izglasana na izborima diktira koji će se zakoni usvajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije