Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE POBIJEDITI

Što govore nove ankete u Americi: Trump pokazuje sve veće znakove zabrinutosti, ali ni Biden nije siguran

29.04.2024.
u 15:11

Trump pokazuje sve veće znakove zabrinutosti oko svoje kandidature. Sudi mu se zbog isplate novca porno glumici Stormy Sanders i utjecaju na rezultate izbora 2020. godine, a tu je i kaos tijekom napada na Kapitol 6. siječnja 2021., koji su izazvali njegovi pristaše. Biden će morati jače zaigrati upravo na tu kartu podsjećanja Amerikanaca na kaos koji je Trump izazvao na svom odlasku i načinom na koji se nosio s pandemijom

Komentara 5

HO
homofobic
16:54 29.04.2024.

Nedavno, Hilary, koja jos uvijek nemoze preboljeti trumpovu pobjedu 2016-te, na TV je pokusala nabacivanje blata na Trumpa. Insinuirala kako je Trump bio ocaran Putinom a kako u Rusiji politicke protivnike ubijaju ili strpaju na robiju ne uvidajuci da DemoNkrati upravo to rade Trumpu! Pokusavaju ga na robiju jer je platio ucjenu. Ucjenjivac umjesto u zatvor ljevicarima nacionalni junak! Optuzuju ga, da je placajuci zenu vrlo sumnjiva karaktera, pokusao utjecati na rezultate izbora. Nitko ne spominje da je Biden i FBI i Ministarstvo (ne)Pravde otjecalo na rezultate izbora i ponovo to cini tvrdeci da je Trump bio ruski spijun, da je computer Hunter Bidena ruska podmetacina makar su u prosincu novine i FBI priznali da je autentican, da je tata Joe stitio sineka koji je duzan 3 miliona za neprijavljeni porez, stitio sineka koji je lagao u zvanicnom dokumentu da nije korisnik opijata pa kupio vatreno oruzje (2-5 godina obavezno u "przunu") ... Nepravilnosti koliko vam srce zeli ali to Bideni smiju!

DU
Deleted user
18:58 29.04.2024.

Ako ga ne uspiju strpati u zatvor, nova prevara na izborima je neizostavan način kako da se demokratski pobijedi.

KO
Kolumbo
18:05 29.04.2024.

Tramp je zakon👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije