Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena voditeljica

Uršula Tolj obračunala se s hejterima, ovo ju je isprovociralo: 'To je tvoja sramota'

Foto: reuters
1/33
29.04.2024.
u 10:00

Voditeljica Uršula Tolj vodila je podcast na HRT-u, a prokomentirala je i što je najviše nervira kod hejtera, odnosno osoba koje je žele "spustiti" na neki način...

Prošle subote održano je polufinale emisije "Zvijezde pjevaju", a za pobjedu u finalu natjecat će se Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić. Nakon polufinalne emisije uživo održan je i podcast sa svim finalistima kojeg je vodila popularna Uršula Tolj. Voditeljica je postavljala pitanja kandidatima, a komentirale su se i razne teme.

Gosti su bili Duško Ćurlić i Nenad Korkut, koji je komentirao kako određeni broj kandidata nije znao i morao je istražiti da bi saznao tko su. Dodao je kako mu je drago da se otvara medijski prostor i za neke nove mlade ljude, a na njegovu konstataciju nadovezala se i Uršula. "Najbolje mi je kad komentiraju: 'Ja ne znam tko je ovo'. Zašto misliš da je to uvredljivo za tu osobu, a ne za tebe? Brate, ako nisi čuo, to je tvoja sramota. Tvoja je sramota ako nisi čuo za glumicu iz HNK Varaždin", rekla je simpatična Uršula Tolj. 

Ostatak gostiju u showu složio se s njom, a Ivana Kindl joj je doviknula: "Bravo". Inače, finale emisije očekuje nas sljedeću subotu - 4. svibnja na prvom programu HRT-a. Podsjetimo, Uršula Tolj na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a prošle je godine podijelila i jednu poruku koju je dobila od jednog pratitelja te koja ju je nasmijala. 

 

1/9

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Odustao od okolišanja - napisala je Uršula i dodala emotikon koji plače od smijeha. Poruka koja ju je nasmijala glasila je: Jesi li za seks sutra? U komentarima su joj pratitelji napisali kako je ovaj pratitelj barem iskren i da je odlučio ne gubiti vrijeme. 

 

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Komentara 3

BE
Betty956
11:54 29.04.2024.

Ja samo vidim krasnu ženu.

Avatar punk
punk
10:19 29.04.2024.

ni ja ne znam koja je ta uršula...

Avatar Make my day
Make my day
12:06 29.04.2024.

Uršula, problem nastaje što se tvoja emisija zove "zvijezde pjevaju", a tvoje "zvijezde" su takvog sjaja da ih moramo tražiti na Google-u (vrijedi za 95% ljudi u RH). Ako ti to ne razumiješ ja te žalim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije