Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zvijezde pjevaju'

Tarik Filipović silno se uvrijedio zbog Lejlinog ispadanja iz showa: 'Nije imala pravedan tretman'

Foto: Luka Čop
1/18
29.04.2024.
u 15:52

Tarik Filipović na društvenoj mreži Instagram podijelio je iskreno mišljenje o supruginom napuštanju iz showa "Zvijezde pjevaju", nije škrtario na riječima.

U popularnom TV showu "Zvijezde pjevaju" više neće nastupati Lejla Filipović (47). U finale su prošli parovi Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković i Dea Presečki i Dino Petrić. Lejlino napuštanje showa očito je najteže palo njezinu suprugu voditelju i glumcu Tariku Filipoviću koji je na društvenoj mreži Instagram prokomentirao njezino napuštanje showa. 

- Nisi imala pravedan tretman niti "pole position". Ali još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom. I dalje ćemo zajedno "pjevat‘ što nam srce zna" - napisao je glumac i dodao: - Lavovi o miševima nikad ne govore. A miševi o lavovima svaki dan... - dodao je i napisao "Bravo ljubavi". 

Podsjetimo, sredinom ožujka Tarik Filipović proslavio je 52. rođendan, a priliku da mu javno čestita iskoristila je i njegova supruga Lejla. Bivša misica uputila je emotivne riječi Tariku putem Instagrama i to uz njihovu zajedničku fotografiju. - Ponekad odlutam, ponekad zalutam, ti si uvijek tu da mi pružiš ruku. Još uvijek si mir mojih nemira… Još uvijek si centar svemira… Sretan rođendan ljubavi moja - napisala je Lejla uz fotografiju, a na pričama na Instagramu je objavila i sliku s proslave na kojoj se vidi rođendanska torta. Na Silvestrovo 2007. godine Tarik i Lejla izgovorili su sudbonosno 'da', a Lejla je nedavno o braku progovorila za IN magazin. 

"Često me to pitaju i ja kažem da se puno faktora poklopilo. Prije svega, nas dvoje smo jako slični, imamo iste interese, isti odgoj. Naravno, ljubav je najbitnija. Mislim da se u braku, kao i u svakoj vezi, kao i u prijateljstvu, kao i u obiteljskim odnosima, treba raditi, njegovati, zalijevati kao što se cvijeće zalijeva. Puno je tu rada, po meni je najbitnije poštovanje, razumijevanje i malo kompromisa, nećemo se lagati", ispričala je Lejla. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/27

 

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja rodio se njihov sin Arman, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete. "Suprug i ja smo se neki dan sjetili kako su jučer kao mali trčali u pidžamicama, pa poklončići, pa igračke, a sada izlasci, društva, cure... Sve je to neki prirodan tok. Samo neka su sretni, zdravi i ispunjeni i neka u životu rade ono što ih veseli, a mi ćemo im biti podrška", rekla je Lejla o svojim sinovima. 

Lejla i Tarik svoju ljubav na početku nisu željeli potvrditi, no ubrzo se otkrilo da su zajedno. Svi se sjećamo 2007. godine kada se na dodjeli Večernjakovog Ekrana doznalo za njihovu romansu. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu. - Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil - komentirao je tada glumac. Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina iz prvog braka svojim, a posvetio mu je i divnu objavu kada je postao punoljetan u lipnju ove godine.

 

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Komentara 8

RE
RevizorNovinarstva
15:59 29.04.2024.

Ova Lejla, osim što je prgava i drska, jednostavno nema pojma o pjevanju.Poznata je po ničemu iskreno. A javlja se Tarik koji je naj antipatičniji lik na hrt-u Milijunaš više nitko niti ne gleda koliko je dosadan šou.

DU
Deleted user
16:19 29.04.2024.

Ovi javni izljevi ljubavi, potaknuti bijesom i agresijom prema drugima su smiješni. Kome imaš dokazivati ljubav, zašto bi itko bio protiv nje, prošlo je stotinu žena u takvim emisijama, možda su se osjećale zakinutima, ali to na sreću nikad ne saznašmo jer neke stvari trebaju ostati privatne, a ne javno kukati da ti je netko bio protiv žene. Sigurno ga ona natjerala da ovo napiše, koji pap.. lol.

CA
cavecanem
16:23 29.04.2024.

Daj otkaz na HTV. Nedaj na se i svoje Tariče. Ne prodaji familiju za sitne pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije