Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se počinitelj

Vandal u Puli razbio stakla na sedam automobila, iz jednog ukrao novce

Banja Luka: Pokaznom vježbom obilježena 30. godišnjica od osnivanja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske
Foto: Dejan Rakita/PIXELL
19.05.2024.
u 13:58

Svakom vlasniku vozila nastala je materijalna šteta od nekoliko stotina eura

Policijski službenici tragaju za počiniteljem koji je tijekom vikenda na području grada Pule razbio stakla na sedam parkiranih automobila, izvijestila je u nedjelju istarska policija. 

Nepoznati je počinitelj u noći s petka na subotu razbio stakla na sedam parkiranih osobnih vozila u Rovinjskoj ulici. Pritom je iz jednog automobila otuđio manji novčani iznos, a iz drugog dokumentaciju od vozila, dok iz preostalih automobila nije uzeo ništa.

Svakom vlasniku vozila nastala je materijalna šteta od nekoliko stotina eura. Policijski službenici tragaju za počiniteljem i utvrđuju okolnosti događaja.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Požar na automobilu u Splitu: Oštećena dva auta i fasada

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije