Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Dugo ga nismo vidjeli: Glumio je špijuna Austina Powersa u hit filmovima, a evo kako izgleda u stvarnom životu

Foto: Profimedia
1/7
17.05.2024.
u 08:30

Mike se proslavio ulogom špijuna Austina Powersa, a njegov dolazak mnogi nisu očekivali jer već se dugo vremena nije pojavljivao u javnosti. Glumac se dosta promijenio od dana najveće slave pa ga mnogi nisu ni prepoznali. Ipak, svi obožavatelji pisali su kako je 60-godišnjak izgledao elegantno u crnom odijelu.

Na 49. dodjeli nagrada AFI za životno djelo u Hollywoodu pojavio se i glumac Mike Myers. Mike se proslavio ulogom špijuna Austina Powersa, a njegov dolazak mnogi nisu očekivali jer već se dugo vremena nije pojavljivao u javnosti. Glumac se dosta promijenio od dana najveće slave pa ga mnogi nisu ni prepoznali. Ipak, svi obožavatelji pisali su kako je 60-godišnjak izgledao elegantno u crnom odijelu. Posebno je mnogima upalo u oko da komičar danas ima potpuno sijedu kosu i bradu koje nosi uredno ošišane. 

AFI Lifetime Achievement Awards IHO Nicole Kidman at the Dolby Theater on April 27, 2024 in Los Angeles, CA Featuring: Mike Myers Where: Los Angeles, California, United States When: 28 Apr 2024 Credit: Nicky Nelson/WENN Photo: KH1/WENN
Foto: KH1

Glumac već dugo nije bio viđen u javnosti, a nije ostvario ni neku veću ulogu. Posljednji put smo ga na filmskom platnu gledali 2018. godine kada je glumio Raya Fostera u filmu Bohemian Rhapsody. No, to ne znači da se povukao jer će glumiti u filmu "Canterbury Glass", u kojem glume i Margot Robbie, Christian Bale, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro i Rami Malek.

VEZANI ČLANCI:

Iako se posljednjih nekoliko godina šuškalo da će se Mike vratiti kao Austin Powers u četvrtom nastavku, izgleda da se to ipak neće dogoditi. Naime, njegov kolega Seth Green rekao je da nema istine u tim glasinama. 
"Ne, nema istine u tome. Prošlo je barem šest ili sedam godina otkako sam zadnji put čuo bilo kakvo spominjanje snimanja četvrtog nastavka", rekao je glumac jednom prilikom. 

Podsjetimo, prvi film koji je Myers snimio o ovom smiješnom špijunu bio je "Austin Powers: Tajanstveni tajni agent"  1997. godine, a  kasnije su stigla i dva nastavka "Austin Powers: Špijun koji me hvatao" i "Austin Powers u Goldmemberu".

VIDEO Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije