Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKE TRUPE NAPREDUJU

U Ukrajini je sve dramatičnije: Rusi preuzeli taktiku slavnog ukrajinskog generala

15.05.2024.
u 22:24

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski otkazao je putovanja u Španjolsku i Portugal upravo zbog novih intenzivnih borbi na sjeveru zemlje. Sve se događa nakon što je dan prije u iznenadni posjet Kijevu stigao američki ministar vanjskih poslova Anthony Blinken koji je u Kijev stigao željeznicom putujući devet sati u vagonu za spavanje s poljske granice. Neke od poruka koje je Blinken izgovorio bile su dosta neuobičajene

Komentara 34

NI
niko63
23:10 15.05.2024.

Do sada je uvijek kod svakog sukoba postojala inicijativa od UN ili nekih zemalja da se postigne netko primirje da se sukob prekine a ovdje već dvije godine Zapad i SAD guraju Ukrajinu u rat koji ne mogu dobiti. Ciljlj je očito da što više Slavena strada nema veze s koje strane, usput možda oslabe malo Rusiju a Europske zemlje su već davno instalirali svoje pudlice koje rade što im se kaže.

MA
Marsi
18:46 16.05.2024.

Kao, Cio***** Blinken i Zelenski brinu se za dobrobit Ukrajinskog naroda. Pa kome vi solite pamet!?

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
23:36 15.05.2024.

Dakle imali su od jeseni 2022 vremena da se ukupaju nista po tom pitanju nisu učinili . Gradonačelnik vovčanska je maznuo lovu koja je trebala ići za pravljenje utvrda . Kroz ovakve stvari čovjek lako zaključi koliko je to korumpirana država i narod . Da smo ne daj Bože mi hrvati ovako napadnuti i da nas ima ovoliko koliko ukrajinaca ako ništa obranili bi smo se 100 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije