Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Hrvatskoj nema ekstremne desnice, niti je to DP, ali histerija se ne smiruje

14.05.2024. u 08:52

Lijeve snage u Hrvatskoj doživljavale su DP kao prihvatljivu političku stranku ako je cilj zajednički rušenje HDZ-a. Sigurno ne bi tražili pakt s nekakvim ‘crnokošuljašima’

Komentara 15

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
10:22 14.05.2024.

Ekstremna yugo ljevica propagandiše. U Hrvatskoj nemamo ni desnice. DP je nešto između desnog centra i desnice. Ali imamo ekstremnu ljevicu možemose.

PR
pravedno
09:16 14.05.2024.

Kako da sruše HDZ kad su SDP i partneri + Milanović dobili 45% mandata manje od HDZ-a. Milanović je slao Plenkovića u Brisel kao WC radnika, a sad mu dao mandat da sastavi novu vladu. Ako je Plenković i HDZZ tako kriminalni zašto im je onda dao mandat, znači da Milanović i ostali jedno pričaju a drugo rade i da u njihovim galamama nema baš puno istine..

ZA
Zaništa
09:57 14.05.2024.

Histerija se lijekovima smiruje i drži pod kontrolom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije