Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ DRUGOG KUTA

VIDEO Procurila snimka koja otkriva što se točno dogodilo Đokoviću, pala i poruka na Twitteru

Italian Open
Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
1/3
11.05.2024.
u 08:13

Đoković je od udarca boce pao na pod, a ubrzo je prebačen u bolnicu zbog čega su bile otkazane i sve promotivne aktivnosti nakon meča.

Pomalo nevjerojatna priča i poprilično bizaran incident dogodio se u Rimu, i to najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću. Srpski je as nakon prolaska u 3. kolo zemljanog ATP Mastersa pogođen - bocom u glavu. Dogodilo se to dok je potpisivao autograme navijačima, a poslije meča protiv Corentina Mouteta.

Đoković je od udarca boce pao na pod, a ubrzo je prebačen u bolnicu zbog čega su bile otkazane i sve promotivne aktivnosti nakon meča. Odmah su se javile teorije po kojima je Đoković bio namjerno pogođen, ali snimke koje su se pojavile na društvenim mrežama iz više kuteva potvrđuju da je sve bio samo nesretni slučaj.

Boca je tako, čini se, samo ispala iz ruke osobi koja je također od ponajboljeg tenisača svih vremena željela tek dobiti autogram. Organizatori turnira potvrdili su da će Đoković biti spreman za 3. kolo u kojem ga čeka Čileanac Alejandro Tabil.

- Hvala vam za sve vaše poruke podrške. To je bio incident, dobro sam. Odmaram se sa vrećicom leda na glavi. Vidimo se u nedjelju - napisao je Đoković na Twitteru.

Komentara 27

BS
Blue_shirt
08:48 11.05.2024.

Pa bas super, vidjelo se odmah na prvoj snimci da je pala slucajno nekome boca, sad se i vidjelo da je covjek drzao termosicu u bocnoj mrezici ruksaka i kad se nagnuo preko ograde boce je sama ispala, a obaj je zalegao kao da je doletjela minobacacka granata... To je karma, jer stalno trkelja kako ima drame od rata jer je odrastao u ratu... ha ha ha...

GN
gnoj
08:47 11.05.2024.

Sada će glumiti žrtvu kao i svi srbi !

IV
ivlkanivl
09:12 11.05.2024.

Sve je to protiv Srba. I boce i ruksaci! Zapadna proizvodnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije