Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kviz joker

Pilot Duje proletio kroz 12 pitanja u 'Jokeru' i osvojio 100 eura

Foto: Nova TV
1/6
17.05.2024.
u 19:00

Točno je odgovorio na prva tri pitanja, ali je potrošio dva jokera na pitanje na koje je na kraju netočno odgovorio te ostao bez još tri jokera.

Red točnih, red netočnih odgovora, ljubitelju kvizova i pripadniku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Duji Voloderu (35), donijelo je u ''Jokeru'' 100 eura. Ovaj natjecatelj u kviz je došao uz podršku dugogodišnjeg prijatelja Jasmina. Točno je odgovorio na prva tri pitanja, ali je potrošio dva jokera na pitanje na koje je na kraju netočno odgovorio te ostao bez još tri jokera. 

Kao što je i najavio, odlično mu je išlo sportsko pitanje Koliko reprezentacija će se natjecati u završnici svjetskog nogometnog prvenstva za muškarce 2026.? A) 24 B) 32 C) 48 D) 64 Znao je da se točan odgovor nalazi iza ponuđene opcije C) 48. A dobro je znanje pokazao i iz geografije: Koliko Hrvatska ima otoka, otočića i hridi na moru? A) 1244 B) 1355 C) 1466 D) 1577 glasilo je pitanje, a točan odgovor je A) 1244.

Supejokera, prijatelja Jasmina, pozvao je u pomoć na pitanju koje je sve u studiju nasmijalo: Richard Wagner i Franz Liszt bili su kolege, ali i rod. Kako je Liszt oslovljavao Richarda Wagnera? A) bratiću B) ujače C) zete D) šurjače. Zajedno su se odlučili za odgovor D) šurjače, no točan je bio C) zete.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu 

 
1/113

Na zadnjem pitanju na ljestvici novčanih iznosa bio je na nuli. S obzirom na to da je ljubitelj letenja, upravo to zadnje pitanje koje mu se otvorilo, ga je oduševilo pa je komentirao: „Ipak neće biti 0 Frano, ipak će biti stotka!“. Pitanje je glasilo: Koji je automobil dobio ime po najboljem američkom borbenom zrakoplovu, modelu P-51 korištenom u 2. svjetskom ratu? A) Ford Mustang B) Chevrolet Camaro C) Pontiac Catalina D) Dodge Challenger. Odmah se nasmiješio i odgovorio da se radi o Mustangu, što je bilo i točno, te je točnim odgovorom na ovo pitanje, osvojio 100 eura. Posljednju epizodu kviza ''Joker'' ne propustite u ponedjeljak 20. svibnja od 18 sati na Novoj TV!

VIDEO Ravnatelj KBC-a Zagreb zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije