Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA LIJEČNICA

Petru iz 'Braka na prvu' naljutilo ponašanje taksista: 'Nema napojnice za njega!'

Petra Meštrić
Foto: RTL
1/11
18.05.2024.
u 20:00

- Rijetko se vozim taksijem, a upravo sam i sama sebi potvrdila zašto. Gospodin vozač je otvorio oba prednja prozora, propuh je bio užasan i moju zamolbu da ih zatvori je glatko ignorirao. Nisam tip koji zahtjeva nešto ili se svađa, ali mislim da sam ovaj put ipak trebala... Ok, zadovoljstvo vožnjom vidjet će se na napojnici, napisala je Petra.

Liječnica i influencerica Petra Meštrić, koju smo upoznali u RTL-ovom showu "Brak na prvu", na Instagramu je objavila situaciju koja joj se dogodila u taksiju.

-  Rijetko se vozim taksijem, a upravo sam i sama sebi potvrdila zašto. Gospodin vozač je otvorio oba prednja prozora, propuh je bio užasan i moju zamolbu da ih zatvori je glatko ignorirao. Nisam tip koji zahtjeva nešto ili se svađa, ali mislim da sam ovaj put ipak trebala... Ok, zadovoljstvo vožnjom vidjet će se na napojnici, napisala je Petra. 

Foto: Instagram

Nakon toga je na storyju i objavila fotografiju sa zagrebačke špice, gdje je pila kavu s kolegicom iz showa "Brak na prvu” Hedvigom Tandarom.

"Nema gdje nas nema”, napisala je Hedviga.

Foto: Instagram

Inače, Petra je nedavno na Instagramu progovorila i o muško-ženskim odnosima. 

„Često me pitaju za mišljenje o muško-ženskim odnosima. Ne znam je li to zato što netko smatra moje mišljenje relevantnim na tu temu ili zato što se ljudi jednostavno vole čuditi nečemu što je drukčije od njihovih svjetonazora”, započela je Petra u opisu te dodala kako je ovo što slijedi isključivo njezino mišljenje i ne nameće ga nikome. „Ne želim ni na koga utjecati ni svojim stavom po ovom pitanju, jednostavno mislim da imam pravo na svoj stav u vezi sa stvarima koje se tiču samo i isključivo mene”, upozorila je.

VEZANI ČLANCI: 

„Gledajući u prošlost, muškarci su nekad bili lovci, oni koji su se brinuli da sve privrede za obitelj. Žene su bile nježniji spol. Problem je što su se danas te uloge zamijenile. Ako žena nema ‘lovca‘, ona mora sama postati taj ‘lovac‘, inače će umrijeti od gladi, je l'‘. Ako žena preuzme ulogu muškarca te postaje ‘lovac‘, osoba koja donosi hranu, novac na stol, čemu onda služi taj netko drugi koji ne obavlja svoju ‘dužnost‘? Uloge su se zamijenile, tj. žena je preuzela, uz svoju i ulogu muškarca, a on… Kako koji… Tako smo izmijenili tradiciju, one nekadašnje vrijednosti… Danas je žena jaka, samostalna, a muškarac? Muškarac je lijep. A što će meni lijep muškarac?” upitala je Petra.

VIDEO: Svjetska zvijezda John Newman stiže u Umag: 'Puno sam čuo o Baby Lasagni, veselim se vidjeti nastup'

 

Komentara 4

AN
AntePortas9
08:06 19.05.2024.

Šteta. Premalo je ovakvih stručnih ljudi. Prosvjetitelja.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:04 18.05.2024.

Influencerice nikad ne bi postale influencerice bez medija. Večernji list je omogućio da uopće znam tko je ova žena. Vjerujem da se Večernjakovci trebaju ispričati svim posjetiteljima portala što guraju takve žene i daju im neku mini slavu koju ne zaslužuju.

LO
loraxy
21:23 18.05.2024.

Trebala si mu prdnut prije izlaska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije