Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ISTANBULU

VIDEO Drama u zračnoj luci: Boeing zbog kvara sletio 'na nos', dojurili vatrogasci

Boeing 767 Istanbul
VIDEO OBTAINED BY REUTERS/Screenshot
08.05.2024.
u 11:09

Nema izvještaja o ozlijeđenima, a šteta na navodno desetljeće starom zrakoplovu trenutno nije poznata

Zrakoplov Boeing 767 u srijedu je sletio "na nos" u zračnu luku u Istanbulu u Turskoj nakon što mu se stajni trap nije otvorio. Riječ je o zrakoplovu 767-300SF FedEx Airlinesa koji je stigao iz zračne luke Charles de Gaulle u Parizu.

Teretni zrakoplov navodno je prijavio probleme s produljenjem prednjeg stajnog trapa kontroli zračnog prometa. Timovi spasilačke i vatrogasne službe zračne luke odmah su upućeni na pistu, piše Inews.co.uk.

Nema izvještaja o ozlijeđenima, a šteta na navodno desetljeće starom zrakoplovu trenutno nije poznata. Zrakoplov je maknut s piste koja je bila zatvorena za druge letove, a pretpostavlja se da je u tijeku istraga incidenta kako bi se utvrdio uzrok kvara stajnog trapa.

 

VIDEO Zrakoplov Boeing 767 zbog kvara sletio "na nos" u Istanbulu

Komentara 3

Avatar Striborski
Striborski
12:58 08.05.2024.

Boing u komi. Otpadaju vrata, propada stajni trap, zrakoplov nestane bez traga ... prije leta u Boingu napisati oporuku za svaki slučaj.

V0
Vlaskoulicanec4.0
11:36 08.05.2024.

Produljenje stajnog trapa???? Kaj vam je pak to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije