Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNAC SUĐENJA BIVŠEM AMERIČKOM PREDSJEDNIKU

Što je sve u svjedočenju protiv Trumpa rekla bivša pornoglumica: Vodili smo ljubav u misionarskoj pozi, mrzim ga

08.05.2024.
u 10:26

Želite da ode u zatvor? – upitala je Trumpova odvjetnica Stormy Daniels. – Želim da se smatra odgovornim – odgovorila je. – Zarađivali ste novac tvrdeći da ste imali seks s predsjednikom Trumpom više od desetljeća. Ta priča vam je donijela mnogo novca, zar ne? – upitala je odvjetnica. – Također me i koštala mnogo novca – nije se dala smesti Daniels

Komentara 17

Avatar Asterix
Asterix
12:02 08.05.2024.

Zašto ne koristiti neki drugi izraz? Ljubav vode oni koji se vole.

HA
Haha
11:22 08.05.2024.

E,svasta. Te americke price vise postale šupljaci.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:01 08.05.2024.

Inače, ženska snimala te filmove. Za svaki odnos u filmu je dobila 20 puta manje nego od Trumpa. A sigurno nije snimala zbog toga što se zaljubila i nadala udaji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije