Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija

Tonči Huljić za Večernji: 'Već sam dogovorio suradnju s Baby Lasagnom, očekujem pobjedu'

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
1/29
08.05.2024.
u 11:14

Najpoznatiji domaći skladatelj Tonči Huljić za Večernji list priznao je kako je već dogovorio suradnju s Baby Lasagnom i kako od kuće navija, a predviđa mu i pobjedu na Euroviziji.

-Sinoć sam gledao Euroviziju, a gledat ću i drugo polufinale te finale. Naravno da sam navijao za našeg Baby Lasagnu. Nas dvojica smo se upoznali i prije nego je otišao u Švedsku na Euroviziju, a čak smo dogovorili i suradnju. Očekujem da pobjedi, a drago mi je da tako karizmatično pozitivna osoba u onom kaosu od Eurovizije izgleda kao svjetlo. On i ja smo u zbilja lijepoj komunikaciji, a sve što mu trebam kazati mu i kažem. Moram priznati i to da mu nisam dao nikakav savjet zato što njemu oni ne trebaju – za Večernji list je kratko prokomentirao Tonči Huljić, hrvatski glazbenik i autor pjesama, predstavnika Hrvatske na ovogodišnjoj Euroviziji – Baby Lasagnu. 

Huljić je u veljači ove godine s tadašnjim favoritom Dore, Markom Purišićem, odnosno Baby Lasagnom snimio i reklamu za liniju svojih alkoholnih pića, a splitski ga je skladatelj tada pozvao jer ga smatra najvećim osvježenjem na glazbenoj sceni. Mnogi su tada prokomentirali da je njihova suradnja doista neobična, a već su dogovorili i nastup na festivalu Melodije Jadrana. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Baby Lasagna ima najgledaniji nastup na YouTubeu, ali nećete vjerovati tko ga je prešišao na TikToku

 

1/30

 

Podsjetimo, cijela Europa, ali i šire, imala je prilike jučer gledati spektakularnu prvu polufinalnu večer Eurovizije, ali i favorita na kladionicama – Baby Lasagnu. Marko Purišić sa svojim je hitom "Rim Tim Tagi Dim" prošao u finale te će nastupiti u subotu s ostalim kandidatima, a bude li njegov idući nastup iole sličan onome od jučer, imat ćemo itekakvog razloga za veselje. 

Naime, Baby Lasagna sa svojim je timom potpuno oduševio publiku koja je tijekom cijelog njegova nastupa pjevala i plesala s njim. Reakcije oduševljenja bile su vidljive i na društvenim mrežama, a tviteraši su ga odmah proglasili pobjednikom ovogodišnje Eurovizije. Objavljena je i snimka njegova nastupa koji je oduševio, što izvedbom što reakcijom publike.

 

 

Ivan Tandarić: 'Kad cijela dvorana pleše uz 'Rim Tim Tagi Dim' izgleda pobjednički'

 

Komentara 5

NI
Nini istrijan
16:12 08.05.2024.

Svima preporucujem, da vide oficielni vide(you tube)grupe Rammstein i njihovu pjesmu Dicke Titten pa da shvatite odakle dolazi koncept Baby Lasagne za njehov video.Imitacija ili,odlucite sami.

ZA
zagabria5
12:08 08.05.2024.

Ta suradnja će Lasagnu pokopati prije nego i krene u karijeru. Tončijevi poluistočni pjesmuljci više nikoga ne zanimaju, iako je prije imao svojih momenata

RE
RevizorNovinarstva
13:21 08.05.2024.

Dok nije mali bio poznat niko ga nije doživljavao.. sad odjednom bi ga svi u svome društvu,..jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije