Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cedevita otvara vrata digitalnog svijeta s novom platformom

Cedevita
Foto: Danijel Berković
1/6
08.05.2024.
u 11:29

Podijeli ono nešto CE

Uzbudljive vijesti pristižu iz svijeta Cedevite koja ponovno iznenađuje svojom inovacijom, ovaj put predstavljajući nešto potpuno novo – digitalnu platformu 'CE svijet'.

Dok se društvo mijenja, Cedevita prati korak s vremenom. Dokazana kvaliteta Cedevite sada je upotpunjena digitalnim iskustvom. Kada skeniraš QR kod na ambalaži, otvaraš vrata digitalnog CE svijeta u kojem su tvoje želje i potrebe u centru pažnje. Ali što sve možeš napraviti jednim jednostavnim skeniranjem?

Foto: Danijel Berković

Prvo, imaš priliku izabrati svoj omiljeni okus. Svi znamo koliko je teško odabrati samo jedan, ali s ovom jedinstvenom opcijom možeš isprobati sve i odlučiti se za onaj koji ti najviše odgovara.

Uz to, imat ćeš priliku sudjelovati u raznim interaktivnim sadržajima i nagradnim izazovima. Bilo da se odlučiš za uzbudljivu nagradnu igru koja nudi fantastične nagrade ili istražuješ zanimljive činjenice o svijetu vitamina, svakako te čeka nezaboravno iskustvo.

Foto: Danijel Berković

Zamisli samo koliko je to zabavno i značajno! Umjesto običnog konzumiranja, sada svaka Cedevita postaje ulaznica u digitalnu avanturu. Dok se prepustiš svježini ovih napitaka, možeš istovremeno razveseliti dragu osobu ili iznenaditi prijatelja posebnom porukom. Nema ništa romantičnije od iznenađenja koje stigne direktno u digitalnom obliku. To je upravo ono što Cedevita radi – donosi inovaciju koja nije samo osvježavajuća, već i emotivno ispunjavajuća.

Foto: Danijel Berković

Dakle, ne čekaj! Iskoristi priliku i uplovi u svijet Cedevitine nove platforme. Skeniraj QR kod na ambalaži i uđi u digitalni CE svijet gdje te čekaju osvježenje, nagrade i nezaboravni trenutci s tvojim najdražima. Osvježi se i razveseli sebe i svoje bližnje uz Cedevitu – uvijek korak ispred, uvijek s vama!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije