Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI UOČI NASTUPA

VIDEO Izraelki na probi za polufinale Eurovizije skandirali gledatelji: Derali se, vikali joj 'Oslobodite Palestinu'...

Rehearsal of 2024 Eurovision Song Contest second semi-final, in Malmo
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
1/4
09.05.2024.
u 15:04

Snimke njene posljednje probe širi se i društvenim mrežama, a na kojoj se jasno čuje više gledatelja kako viču dok ona pjeva

Poprilično neugodna situacija dočekala je predstavnicu Izraela kada je odrađivala svoju probu uoči večerašnjeg nastupa na pokufinale Eurovizije. Naime, pjevačica Eden Golan, koja je skoro dobila i zabranu sudjelovanja, na generalnoj je probi pred fanovima dočekana sa zvizducima. 

Snimke njene posljednje probe širi se i društvenim mrežama, a na kojoj se jasno čuje više gledatelja kako viču dok ona pjeva. Osim toga, može se čuti na snimci kako su se neki zaderali i ''Oslobodite Palestinu''. Osim toga, na kraju nastupa tek nekolicina joj je zapljeskala, dok je većina pokušala posramiti pjevačicu. 

Inače, Golan na ovoj Euroviziji nastupa sa svojom pjesmom Hurricane, koja se ranije zvala ''October Rain'' (Listopadska kiša). Golan skoro nije nastupala na Euroviziji upravo zbog naziva te pjesme koja previše podsjeća na napade Hamasa koji su se dogodili 7. listopada prošle godine, i zbog čega se razbuktao rat Izraela i Palestine.

Inače, u utorak je u švedskom Malmöu održana prva polufinalna večer ovogodišnje Eurovizije, a sedmi je nastupio i hrvatski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28). Marko je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" oduševio cijelu dvoranu, ali i obožavatelje diljem svijeta. Publika je s njim pjevala u jedan glas, a zaplesali su i poznati ples. No nije plesala samo publika. U press-centru plesali su i novinari, a prema najnovijim videima koji su procurili može se vidjeti kako su "Rim Tim Tagi Dim" plesali i kamermani. 

>> FOTO/VIDEO Večernjakov reporter na mjestu prosvjeda za Palestinu: 'Puno ljudi je stiglo, osjeća se napetost'

Rehearsal of 2024 Eurovision Song Contest second semi-final, in Malmo
1/16

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Hrvatski navijači u Malmou: 'Ako Hrvatska ove godine ne pobijedi, ja stvarno ne znam'

Ključne riječi

Komentara 11

ZI
zimerman
00:48 10.05.2024.

Kako to da niko ne protestira zato sto se muslimani ubijaju kršćane u Nigeriji Sudanu i Armeniji ??

MI
Mixy
15:25 09.05.2024.

Kada su Rusi napali Ukrajinu ekspresno su bili diskvalifikovani sa Eurosonga. Iako je Izrael pokazao daleko veću efikasnost u ubijanju prvenstvo civila pretvarajući palestinska naselja u nešto što neodoljivo podseća na Hirošimu, organizatorima nije palo na pamet da im zabrane učešće. Da li su palestinska deca stvarno toliko bezvredna?

GN
gnoj
16:39 09.05.2024.

Trebalo je Izraelce izbaciti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije