Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedmero ozlijeđenih

Strašna nesreća u Srbiji: Srušio se ringišpil, djevojčica završila u komi, dvoje u teškom stanju

ringišpil
Pixabay.com
08.05.2024.
u 19:21

Životno ugrožena djevojčica prebačena je u Klinički centar Niš.

Jedno dijete je u komi, a troje je u teškom stanju, nakon što je sedmero djece ozlijeđeno u padu ringišpila u Kuršumliji na jugu Srbije, javili su u srijedu lokalni mediji. Nesreća se dogodila u zabavnom parku tijekom tradicionalnog sajma u povodu vjerskog praznika Markovdana, a trenutno nije poznato kako se na asfalt srušila kompletna konstrukcija ringišpila.

Životno ugrožena djevojčica prebačena je u Klinički centar Niš, potvrđeno je medijima u kuršumlijskoj hitnoj pomoći. Djevojčica od 13 godina je u komi i nekoliko puta je reanimirana, a još dvoje djece - brat i sestra - imaju teške ozlijede i prevoze se privatnim automobilima u Niš. Četvero djece je zbrinuto u prokupačkoj bolnici, rekli su izvori portala Jugmedija.

Policija je izišla na mjesto nesreće i obavila očevid, a prema neslužbenim saznanjima lokalni tužitelj je zatražio istragu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:03 08.05.2024.

Kineska roba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije