Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA ODLIKAŠE

KVIZ Jeste li pravi hrvatski stručnjak za praznike? Znate li što se kada slavi

Foto: Pixabay
1/2
01.05.2024.
u 08:28

Mnogi su i Praznik rada 1. svibnja iskoristili za povezivanje slobodnih dana, a spretniji su na to spremni kroz cijelu godinu. No, što kada praznici padnu na isti dan ili pak posve promijene svoje mjesto u kalendaru!

Većinu ljudi zapravo ne zanima točno koji je praznik u pitanju, već ih više zanima kako iskoristiti slobodne dane. Mnogi su bili iskoristili izbornu srijedu i povezali je s vikendom, a slično se očekuje i za 1. svibnja, praznik rada.

Danas je praznik rada, kada svi planiraju okupljanja i nadaju se produženom vikendu. Ove godine raspored praznika općenito nije loš za one snalažljive, a ako želite provjeriti kako najbolje iskoristiti slobodne dane može vam pomoći i naš zabavni kviz o hrvatskim praznicima i blagdanima. Uz malo planiranja možda si i sami poboljšate spajanje praznika i slobodnih dana. No, što kada praznici padnu na isti dan ili pak posve promijene svoje mjesto u kalendaru!

Nakon Prvog maja, očekuju nas još dva državna praznika, iako ove godine na žalost  mnogih oba padaju na isti dan. Povodom Praznika rada, pripremili smo kviz o hrvatskim blagdanima i praznicima, pa u nastavku testirajte svoje znanje!

 

VIDEO Što su to vidjeli kod Mljeta? Ribari snimili nesvakidašnji prizor, nazire se peraja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije