Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSUALNO NASILJE

Jedan osumnjičen za pokušaj silovanja, drugi optužen za zlostavljanje djeteta

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
27.04.2024.
u 10:24

Nakon ispitivanja na tužiteljstvu, 45-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Splitu

Muškarac (45) sumnjiči se za pokušaj silovanja, zbog čega je uhićen te nakon toga ispitan na tužiteljstvu. Nakon što je ispitan na ŽDO Split, protiv njega je pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je svoju žrtvu pokušao silovati 25. travnja na području Splitsko-dalmatinske županije. Kao i uvijek u ovakvim situacijama, policija i tužiteljstvo zbog zaštite žrtve ne iznose detalje, a 45-godišnjak je nakon ispitivanja na tužiteljstvu doveden pred suca istrage Županijskog suda u Splitu.

Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage tom je zahtjevu tužiteljstva i udovoljio. 

Isto tužiteljstvo nedavno je podiglo optužnicu protiv 46-godišnjaka kojeg se tereti spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta. Optužen je da je spomenuta djela, više njih, počinio od 2019. do 2021., a žrtva je imala manje od 15 godina.

 

GALERIJA Opet se aktiviralo opasno klizište na Pantovčaku: Kod Predsjedničkih dvora zatvorena cesta, traju radovi
Ilustracija
1/38

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije