Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjetio se i u BiH i Italiji

Jak potres u Hrvatskoj, magnituda 4,3, EMSC zatrpan: 'Sve se treslo'

EMSC
01.05.2024.
u 06:54

Potres se osjetio u Zagrebu, a Europski mediteranski seizmološki centar objavio je da se potres osjetio i u Bosni i Hercegovini te Italiji

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jutros u 5 sati i 38 minuta prilično jak potres s epicentrom oko 15 km južno od Slunja.Magnituda potresa iznosila je 4.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na V-VI stupnjeva EMS ljestvice.

Potres se osjetio u Zagrebu, a Europski mediteranski seizmološki centar, na kojem još stoji obavijest da je bio 4,7 jačine, objavio je da se potres osjetio i u Bosni i Hercegovini te Italiji. "Trenutno na Plitvicama. Dobro nas je zatreslo"; Grunulo jako, zatreslo dobro"; "Sve se treslo", neki su od više od 500 komentara na EMSC-u.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
07:19 01.05.2024.

Ima li štete na Slunju il Plitvicami - to je glavno, a ne kolk je objava !?

LO
Lolita3
08:43 01.05.2024.

Već mjesecima potresi na skoro svakodnevnoj bazi? Kao da nas netko mapira?

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
09:34 01.05.2024.

S obzirom da su se u zadnje vrijeme intenzivno tresla brda, masovno su se rađali miševi. Ljudi, oprez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije