Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U BIH

VIDEO Objavili snimku na kojoj se voze 200 km/h pa poginuli u stravičnoj nesreći

Prometna nesreća
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
05.12.2017.
u 14:55

O silini udarca svjedoči i činjenica da su vatrogasci satima tijela poginulih rođaka pokušavali izvući iz smrskanog automobila.

U teškoj prometnoj nesreći kod Živinice u BiH poginuli su 21-godišnji rođaci Enes i Ahmed Muratović, dok je 16-godišnjak, koji se s njima nalazio u Passatu, teško ozlijeđen zadržan u tuzlanskoj bolnici, pišu Nezavisne novine

Nesreća se dogodila kada je Enes izgubio kontrolu nad Passatom, sletio s ceste i udario u betonski objekt. O silini udarca svjedoči i činjenica da su vatrogasci satima tijela poginulih rođaka pokušavali izvući iz smrskanog automobila. 

 

Ahmed Muratović nekoliko sati prije kobne nesreće na svoj profil na Instagramu stavio je snimku na kojoj se vidi da se voze brzinom od čak 200 kilometara na sat, a snimku je YouTube postavio portal Tuzlanski.ba. 

Reutersove fotografije godine: Pogledajte trenutke koji su obilježili 2017.!

Prometna nesreća
1/23

Komentara 11

BE
Bel
15:15 05.12.2017.

Vukli su vraga za rep. Pa su ga i izvukli. Sreca je da nitko osim njih nije stradao.

Avatar kravata
kravata
15:11 05.12.2017.

i

MA
Marvin
17:03 05.12.2017.

Ja bi se prvo zapitao koliki je IQ kod takvih osoba .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije