Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U HRVATSKU?

Vatreni svima u selu platio kredite i svoj potez pokušao sakriti od javnosti

Ante Rebić
Foto: Instagram
1/10
09.05.2024.
u 11:44

Rebić ugovor s turskim klubom ima do ljeta 2025. godine, no Turci pišu i da je u ožujku izbačen iz momčadi jer je unosio nemir. Tamošnji mediji već su ga nekoliko puta povezivali s Hajdukom u koji se ove zime vratio još jedan vatreni, Ivan Perišić.

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić vjerojatno će u ljetnom prijelaznom roku napustiti Bešiktaš. U turskom je velikanu od ljeta 2023. godine, kada je iz Milana stigao kao slobodan igrač, ali tamo se nije uspio nametnuti. Međutim, Rebiću ugovor traje još godinu dana, po sezoni zarađuje 2.5 milijuna eura i ne namjerava se odreći tog novca. Turski mediji sada pišu da Bešiktaš traži rješenje, a jedna od opcija jest poslati ga nekamo na posudbu.

Hakan Kurt, novinar turskog Milliyeta, tvrdi da bi se Rebić ovog ljeta mogao vratiti u Hrvatsku.

– Hajduk i Dinamo pokazuju interes za Rebića koji bi se tako mogao vratiti u domovinu – pisao je turski novinar. 

Rebić ugovor s turskim klubom ima do ljeta 2025. godine, no Turci pišu i da je u ožujku izbačen iz momčadi jer je unosio nemir.  Tamošnji mediji već su ga nekoliko puta povezivali s Hajdukom u koji se ove zime vratio još jedan vatreni, Ivan Perišić.

Podsjetimo, iza Ante Rebića uspješna je klupska karijera. Iz RNK Split u ljeto 2013. otišao je u Fiorentinu, a nakon toga igrao je za RB Leipzig, Veronu, Eintracht i AC Milan. Za hrvatsku reprezentaciju, s kojom je osvojio srebrnu medalju na SP-u u Rusiji 2018. godine, nastupio je 42 puta i zabio tri pogotka. No prije tri godine javno je kritizirao izbornika Zlatka Dalića i od tada nije u reprezentaciji.

Ante Rebić u karijeri je imao ispada i svojih "mušica", no više je puta pokazao da ima veliko srce. Naime, u srpnju 2018. austrijski mediji objavili su kako su od njegova bivšeg suigrača iz mlade reprezentacije Lovre Šindika doznali kako je Ante u svome rodnom selu svima otplatio kredite. Rebić nije želio da se dozna za taj hvalevrijedan potez, pa je sve učinio u medijskoj tišini.

Nepunu godinu kasnije uključio se u veliku humanitarnu akciju pokrenutu za liječenje tada dvogodišnje Mile Rončević, oboljele od leukemije, a nakon toga je donirao 10 tisuća eura za proširenje i izgradnju novog objekta ustanove za rehabilitaciju i odgoj djece “Zlatni cekin” u Slavonskom Brodu.

 
Ključne riječi

Komentara 8

NO
Nogalo
14:26 09.05.2024.

Takav je kakav je, temperamentan. Ali ljudskosti mu ne fali, kapa dolje.

LA
larala
16:35 09.05.2024.

Ljudskost je najveća vrlina koju teško mogu razumjeti ljudi koji istu nemaju. Rebiću kapa do poda i samo neka ostane čovjek kakav je a, ne podguzna muha.

ST
Stvarnost2
18:29 09.05.2024.

Ljudina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije