Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL SLAVIO

Modrić upisao novu asistenciju: 'On je fenomen. Više mi nije samo prijatelj, već i brat'

LaLiga - Granada v Real Madrid
Foto: JON NAZCA/REUTERS
1/3
11.05.2024.
u 23:59

Uvijek ambiciozan i željan igre, Modrić traži što veću minutažu, a pitanje koje je svima na pameti jest ono njegove budućnosti na Santiago Bernabeu

Real Madrid je na gostovanju kod Granade u utakmici 35. kola La Lige slavio rezultatom 4:0. Obzirom da su ranije osigurali naslov prvaka u ovoj sezoni, mogu opuštenije igrati. Ovoga su se puta među strijelce upisali Fran Garcia (38'), Arda Guler (45' + 2) te Brahmin Diaz (49', 59'). Važnu je ulogu odigrao Luka Modrić koji je marokansko-španjolskom ofenzivcu asistirao kod drugoga gola.

Akcija za posljednji pogodak bila je poprilično dugačka i puna kratkih dodavanja. Naposljetku su igrači "kraljevskog kluba" uspjeli doći loptom u kazneni prostor. Modrić ju je poveo do peterca i lijepo pronašao Diaza koji se s loptom okrenuo i postavio konačnih 4:0. Modriću je ovo bila osma asistencija sezone.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

 

Nakon utakmice Diaz je govorio o sjajnoj atmosferi i skladu koji vlada u momčadi, a dotaknuo se ih hrvatskog kapetana. "Više nismo prijatelji, već obitelj. Oni su moja braća, hvala Luki Modriću, on je fenomen", rekao je 24-godišnji nogometaš. Snimku akcije i pogotka iz 59. minute možete pogledati OVDJE.

Luka Modrić je velika tema u španjolskoj prijestolnici ove sezone. Kapetanu vatrenih je 38 godina, veteran je i legenda kluba. Međutim, Real je ove sezone odlučio naglasak staviti na mlađe igrače, zbog čega Modriću osjetno pati minutaža. Uvijek ambiciozan i željan igre, Modrić traži što veću minutažu, a pitanje koje je svima na pameti jest ono njegove budućnosti na Santiago Bernabeu po završetku sezone. Prošloga ljeta odbio je unosne ponude iz Saudijske Arabije kako bi igrao u bijelom dresu. Mnogi se pitaju hoće li ponovo tako postupiti.

GALERIJA Veliko slavlje u Madridu! Real u tri minute preokrenuo i izborio finale

LaLiga - Granada v Real Madrid
1/39

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije