Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Dalić ima spreman popis putnika za Euro: Upitan je samo jedan igrač, morat će eliminirati golmana

storyeditor/2024-05-19/PXL_110524_114341487.jpg
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
20.05.2024.
u 07:00

Moguće je stoga da izbornik napravi i popis pretpoziva, pa u rezervu stavi jednoga vratara, eventualno Ćaletu-Cara, Barišića...

Izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak točno u podne izdiktirat će popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Kao što je odnedavno poznato, Uefa dopušta izbornicima da na listu stave 26 igrača, kao što je to bio slučaj i s Eurom 2021. godine, što izborniku olakšava odabir, osim ako mu ne iskoče nepredviđene okolnosti.

GALERIJA Modrić je kupio nekretninu u Zagrebu, a evo gdje žive Dalić, Sosa, Kramarić

storyeditor/2024-05-19/PXL_110524_114341487.jpg
1/13

 

Jedan od takvih slučajeva je ozlijeđeni Nikola Vlašić, u ovom trenutku jedini igrač iznad čijega je imena upitnik. Dalić će se morati odlučiti i eliminirati jednoga vratara u odnosu na akciju iz ožujka. Moguće je stoga da izbornik napravi i popis pretpoziva, pa u rezervu stavi vratara, eventualno Ćaletu-Cara, Barišića...

VEZANI ČLANCI:

Kandidati: Livaković, Ivušić, Labrović, Kotarski (vratari), Stanišić, Juranović, Vida, Šutalo, Erlić, Gvardiol, Pongračić, Sosa (obrambeni), Modrić, Kovačić, Brozović, Sučić, Mario Pašalić, Vlašić, Majer, Baturina (vezni), Ivanušec, Perišić, Pjaca, Marco Pašalić (krila), Kramarić, Petković, Budimir (napadači). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije