Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baka je

Borna Kotromanić otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Navečer stavim na lice bjelanjak i tako idem spavati'

Foto: Instagram
1/16
30.04.2024.
u 18:30

Borna je kazala da jako brine o svojoj koži te joj posvećuje puno vremena. Tako primjerice izbjegava koristiti običnu vodu na licu nego koristi termalnu vodu u spreju. Uz to ima i posebne rituale kojima vjeruje.

Borna Kotromanić (52) na Instagramu često objavljuje motivacijske poruke te svoja modna izdanja, a u nekoliko prigoda imali smo prilike vidjeti i njezino lice bez trunke šminke. Njezin mladolik izgled i lijepa koža nešto je što se teško moglo ne zamijetiti, a Borna je za naš Diva Style sada otkrila u čemu je tajna. Naime, Borna je kazala da jako brine o svojoj koži te joj posvećuje puno vremena. Tako primjerice izbjegava koristiti običnu vodu na licu nego koristi termalnu vodu u spreju. Uz to ima i posebne rituale kojima vjeruje. 

- Navečer stavim na lice bjelanjak i kineziološku traku od korijena nosa do početka tjemena i  tako idem spavati. Spavam bez jastuka - ispričala je te otkrila neke brendove koje koristi u dnevnoj njezi kože te koje brendove šminke koristi. Kazala je da za usne često koristi proizvode poznate Kylie Jenner.

Dodala je i da kosu njeguje na poseban način. Naime, noć prije pranja natopi je konopljinim uljem koje i pije svako jutro jer je odličan izvor omega masnih kiselima. Kosu ne boji, nego pije enzim katalazu čiji manjak uzrokuje pojavu sijedih. Vrhove često šiša i to uvijek uoči punog mjeseca, jer tada šišanje, tvrdi, potiče rast kose. Što se tiče tijela, Borna jenom tjedno ide u saunu te napravi seanse od više rundi u kombinaciji s hladnim tušem. 

Podsjetimo, Borna je i baka, a zbog toga je jako sretna. - Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna. Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu - rekla je Borna za 24 sata nakon rođenja unuka.

Prinovu je dobio Bornin sin Luka koji je dječaku također dao ime Luka koje pripada i njegovom ocu Luki Rajiću s kojim je Borna bila u braku od 1996. do 2004. godine te su u braku postali roditelji sinovima. Maleni je također dobio ime Luka koje pripada i njegovom ocu Luki Rajiću s kojim je Borna bila u braku od 1996. do 2004. godine. Bivši par ima trojicu sinova; Luku, Bornu i Frana. 

VIDEO Siniša Vuco pjevao za djecu u sirotištu u Venezueli

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
22:27 30.04.2024.

Ima bolji recept, vrlo slične konzistencije!

ME
MehutoGonzales
22:08 30.04.2024.

Ona misli da je to bjelanjak......

AK
Aka
01:45 01.05.2024.

Bjelanjak ? A, iz čijeg jajca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije