Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno, a korisno

Mučite se s navođenjem konca u iglu? Isprobajte ovaj super trik!

shutterstock
09.05.2024.
u 07:00

Sljedeći put kad se nađete u situaciji da morate navući konac kroz iglu, možda vrijedi isprobati ovaj jednostavan trik koji je osvojio mnoge šivače diljem svijeta.

Početak šivanja može biti izazovan dio za svakoga tko se bavi ovom vještinom. Pronalaženje načina kako provući konac kroz iglu može biti frustrirajuće iskustvo, ali nedavno otkriveni trik može olakšati taj proces. Naime, na popularnoj društvenoj mreži X (ranije poznatoj kao Twitter) podijeljen je videozapis koji prikazuje jednostavan trik za uvlačenje konca u iglu pomoću komadića papira, piše Metro

Korisnik pod nazivom Today Years Old pokazao je kako se konac može staviti u mali komadić papira, koji se zatim presavije i izreže u trokut. Taj trokut papira lako se provuče kroz ušicu igle, omogućavajući koncu da se jednostavno provuče kroz rupicu.

 

Video je postao viralan, prikupivši više od 1,4 milijuna pregleda, a mnogi su se oduševili ovim jednostavnim trikom. Iako su mišljenja o njemu bila pomiješana, s nekima koji tvrde da je to već poznati trik, dok su drugi oduševljeno prihvatili novu spoznaju, činjenica je da ovaj trik može uštedjeti puno vremena i frustracije.

Dakle, sljedeći put kad se nađete u situaciji da morate navući konac kroz iglu, možda vrijedi isprobati ovaj jednostavan trik koji je osvojio mnoge šivače diljem svijeta.

Odličan trik kako da vam ručnici budu mekani i mirišljavi: Dodajte samo jedan proizvod u pranje!

 

Ključne riječi

Komentara 1

TI
Tinček
13:16 09.05.2024.

OK ako ne možeš pogoditi veliku ušicu. Za male igle nema šanse da provučeš papir ..pff

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije