Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Ivan Turudić: Neću se povući, to je pitanje časti i ponosa

28.04.2024.
u 21:00

Ivan Turudić komentirao je optužbe o vlastitoj iskrenosti koje su se pojavile u javnom prostoru otkako je objavljeno da će postati glavni državni odvjetnik, a otkrio je i koji će mu biti prvi potezi kada preuzme tu dužnost

Komentara 79

MA
marsovka
22:23 28.04.2024.

Dal' se pronašao krivac za propucan auto?Prošlo je puno vremena i nitko više ne spominje.

RO
romobil
13:06 29.04.2024.

Čast Prizzijevih....

Avatar R2D2
R2D2
21:23 28.04.2024.

Zanimljivo kako ste "navrli" već nekoliko mjeseci na Turudića, prozivanje, pljuvanje, vrijeđanje objavljuju se poruke..... Nasuprot tome, matanić jedan i pol članak u dva dana, nema poruka, lik se kak ti ispričao i ži, živ, živ nitko nije kriv, ava, ava, ava, nitko nije krava. Nema javne osude uz nekoliko iznimki, žrtve nemaju ni od koga podršku i u strahu se ne usude dizati prijave. Zavjet šutnje za levog "progresivca".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije