Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PRIJEDLOG ZAKONA

Odzvonilo svima koji bez dobrog razloga dolaze na hitnu: Uskoro počinje naplata

29.04.2024.
u 06:30

Riječ je o, prema mnogima, najstresnijoj grani medicine i većina ne želi čitav radni vijek provesti u toj razini stresa

Ključne riječi

Komentara 68

S1
Soba.1234
08:10 29.04.2024.

Mislim da prvo treba početi naplaćivati "izlete" raznoraznih turista/izletnika i sl., koje svake godine spašava HGSS besplatno!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
08:33 29.04.2024.

Podržavam, jedino ako će se naplatiti svako spašavanje HGSS-a strancima u japankama i luftićima koji ovdje ne plaćaju zdravstveno od plaće. I svako ispumpavanje želuca na Zrću, Hvaru...

ZE
Zeki
07:19 29.04.2024.

Bilo je slučajeva osoba dođe na hitnu nije mu- joj dobro oni je pošalju kuć osoba umre na putu .jer se osobi koja radi na hitnom prijemu nije dalo obaviti pregled kako valja .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije