Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZAGREBAČKIM ULICAMA

Sukob navijača i policije nakon poraza Rijeke na Kranjčevićevoj: 'Trajalo je 20-ak minuta'

Zagreb: Policija zabranila Boysima ulazak na isto?nu tribinu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
28.04.2024.
u 23:15

Sukob navijača i policije potrajao je 20-ak minuta. Još uvijek nije poznato ima li uhićenih ili ozlijeđenih. Stanovnici obližnjih zgrada uznemirili su se nakon što je jedna baklja doletjela kod kontejnera

Lokomotiva je slavila u utakmici 32. kola Hrvatske nogometne lige rezultatom 3:1. Rijeka je time pretrpjela težak udarac u utrci za naslov s Dinamom koji je svladavši Varaždin (1:0) konačno zasjeo na vodeće mjesto prvenstvene ljestice. Za Lokomotivu su zabijali Rober Mudržaija i Marin Šotiček, dok je Rijeci nakratko nadu uspio vratiti Jorge Obregon.

Međutim, zabilježen je incident nakon utakmice. Prema pisanju Sportskih novosti, kod Ciboninog tornja izbio je manji sukob navijača i policije, a incident je portajao 20-ak minuta. Stanovnici obližnjih zgrada uznemirili su se nakon što je jedna baklja završila kod kontejnera zgrade na Tratinskoj ulici.

GALERIJA Pogledajte ludu atmosferu na Kranjči! Uz uzvike 'Dinamo! Dinamo', Rijeka doživjela katasfrofu

Zagreb: Policija zabranila Boysima ulazak na isto?nu tribinu
1/26

Kontaktirali smo zagrebačku policiju vezano uz navodni sukob navijača i policije. Njihov odgovor ćemo objaviti.

Rijeka trenutno ima 71 bod, jedan manje od vodećeg Dinama. Pobjeda u idućem kolu mogla bi im biti imperativ ukoliko namjeravaju s prvog mjesta namjeravaju svrgnuti zagrebački klub. Lokomotiva se s druge strane s Osijekom bori za četvrto mjesto i plasmana u europske utakmice.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 9

BI
billynik
23:52 28.04.2024.

Opet huligane nazivate navijačima.

KO
KondorGoc
07:47 29.04.2024.

Ma kakvi navijači, dajte više tu bandu u zatvore po kratkom postupku ⚽

SE
Serđo23
23:44 28.04.2024.

Jedna od rijetkih pozitivnih stvari Covida !? Mir i tišina na stadionima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije