Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA PORAŽENA

Sopić nakon poraza koji bi ga mogao koštati naslova: 'Nedjelja, 19.30, Rujevica pa tko koga'

NK lokomotiva i HNK Rijeka sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/36
28.04.2024.
u 22:05

Glava mi se nije ohladila od ovog poraza. Ne bih volio ništa unaprijed govoriti. Dobro ćemo se pripremiti i nešto će se i nas pitati. Po meni je Rijeka na Rujevici uvijek favorit", rekao je Nediljko Labrović

Rijeka je u 32. kolu Hrvatske nogometne lige napravila veliki podbačaj na gostovanju kod Lokomotive. Domaća momčad je slavila rezultatom 3:1 i tako onemogućila momčadi Željka Sopića da ponovo prestigne Dinamo. Lokosi su poveli golom Roberta Mudražije u 37. minuti, a šest minuta kasnije na dva razlike povisio je Marin Šotiček. 

Drugo poluvrijeme donijelo je gostima nešto više uspjeha pa je Jorge Obregon zabio u 67. minuti i tako vratio Rijeku u borbu za tri boda. Ipak, u šestoj minuti sudačke nadoknade gol za konačnih 3:1 zabio je Šotiček. Dinamo je u subotu slavio nad Varaždinom (1:0) te na kraju ovog kola ostaje na vodećoj poziciji. Odlučujuća će vjerojatno biti utakmica u 33. kolu, kada se na Rujevici susreću Rijeka i Dinamo. Željko Sopić komentirao je večerašnji susret.

GALERIJA Lokomotiva srušila Rijeku! (3:1) Šotiček zabio u posljednjim minutama za potpuni poraz gostiju

NK lokomotiva i HNK Rijeka sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
1/36

"Nema u nogometu najgoreg trenutka, u principu je tako kako je. Čestitam Lokomotivi na pobjedi. Mi moramo staviti glave, očekuje nas bitna utakmica protiv Dinama u nedjelju. Imamo četiri kola do kraja i sve u svojim rukama. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Dinamo na Rujevici", rekao je Sopić.

"U prvom poluvremenu su nam zabili tri gola iz tri prekida. Loše smo reagirali, možda su negdje imali i malo sreće, ali nije to do sreće. Imali smo prilike da se primaknemo na neriješen rezultat, nemam što prigovoriti igračima", objasnio je lošu igru u prvome poluvremenu pa prokomentirao način na koji je mijenjao:

"Mislim da smo u prvom dijelu previše tražili zadnji pas, bili smo brzopleti i nismo dobro razigrali. Gubili smo 2:0 iz tri prekida, to se ne bi smjelo dogoditi." Potom je dao kratak, ali jasan komentar na predstojeći derbi protiv Dinama: "Nedjelja, 19:30, Rujevica pa tko-koga."

Utakmicu je komentirao i kapetan Rijeke, Nediljko Labrović. "Naravno. Nismo bili pravi. Događale su nam se greške koje dosad nisu, primjerice ti golovi iz prekida. Ovu utakmicu treba što prije zaboraviti, izvući pouku i okrenuti se Dinamu", reako je i dodao kako ih ovaj poraz ne može poljuljati.

"Karakterna smo ekipa, znamo što je u igri i za što se borimo. Dođe loš dan i loša utakmica, ovo je bio jedan od tih dana." Konstatirao je i dodao kako će se do kraja sezone voditi mišlju da prvaci mogu postati ukoliko pobijede u svim predstojećim utakmicama.

"Straha nema. Igramo našu igru. Maksimalno respektiramo Dinamo, ali znamo koji je naš cilj", rekao je Labrović i dodao: "Glava mi se nije ohladila od ovog poraza. Ne bih volio ništa unaprijed govoriti. Dobro ćemo se pripremiti i nešto će se i nas pitati. Po meni je Rijeka na Rujevici uvijek favorit."

VIDEO Dinamo proslavio 113. rođendan na Cvjetnom trgu

Komentara 2

FR
freeshooter
22:21 28.04.2024.

... nije Sopića napustila bahatost, niti nakon bolnog prizemljenja... vodeći nam filozof u trenera, nije još shvatio da više nije prvi, niti da više ima bodovnu zalihu naspram Dinama, a niti ima igru... nedjelja 19:30... recite mu, stižu plavi lavovi, a oni dolaze po novi naslov... ale, ale dinamo ale...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:32 28.04.2024.

Sezona je bila zanimljiva. Hajduk je proslavio naslov u rujnu. Dinamo na koljenima, a na kraju Dinamo u Ligu prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije