Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hajduk četiri utakmice bez pobjede, navijači bi Karoglanu mogli postaviti neugodno pitanje

05.02.2024. u 08:03

Iako je četiri utakmice u prvenstvu u nizu bez pobjede, Hajdukov trener Mislav Karoglan dokazao je da zna, da je u stanju pobjeđivati, njegovi ga igrači slijede, on uživa njihovu potporu i povjerenje. A i raspored utakmica sada mu ide na ruku...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
11:59 05.02.2024.

ono rusenje miereza u sensastercu je svugdje penal samo protiv hajduka ne...a interesanto niti u stadoinu o tome ni rijeci ... sve se slaze prema njima (da ne govorimo o produzecima koje imaju) i opet ne ide

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
11:05 05.02.2024.

Nema penala, nema bodova.

KU
Kujttim
08:25 05.02.2024.

Iz četiri ključne utakmice, od 12 mogućih, osvojio je samo 3 boda. To je 25%. Rijeka je recimo osvojila 100% bodova, čak i Dinamo koji je igrao nemoćno i slabo, u zadnje 4 utakmice ima 58,3% osvojenih bodova. Dakle, Hajduk ima vrhunsku borbenost, jako dobru fizičku pripremljenost, ali ne igraju nogomet, ne dolaze u šanse, malo je udaraca u okvir gola, a onda je i realizacija 0,75 % golova po utakmici, govorim o zadnje 4 utakmice. Tu nema potpisa trenera, momčad je u strahu, boje se kiksa, primarno čuvaju svoj gol, a najsigurniji igrač, od početka prvenstva im je Ivan Lučić koji daje sigurnost i ispravlja nemoć vezne linije i stopera. Vrate loptu Lučiću jer nemaju ideju i on za sada odlično rješava. No i Lučić će početi griješiti, a onda će se klub urušiti kao kula od karata. Samo jedna lošija utakmica Ivana Lučića protiv ovih slabijih momčadi (Gorica, Varaždin, Istra), urušiti će čitav projekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije