Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burna reakcija

Alec Baldwin napao ženu koja ga je upitala zašto je ubio snimateljicu filma Rust

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
28.04.2024.
u 22:00

Glumac se sukobio s propalestinskom prosvjednicom koja je postala viralna na društvenim mrežama. Snimka koja prikazuje holivudskog glumca u kafiću objavljena je na X-u, a dosad je pregledana preko 3 milijuna puta.

Tužan događaj na setu filma"Rust" glumca Aleca Baldwina čini se pratit će cijeli život. Naime, na snimanju filma ispaljen je metak koji je ubio snimateljicu Halynu Hutchins, a utvrđivanje odgovornost za ovaj događaj još traje. Nedavno je tako osuđena rekviziterka, a suđenje protiv Baldwina još traje. Ova situacija obilježila je glumca, a sada se pojavila i snimka koja je kod njega izazvala reakciju. Naime, glumac se sukobio s propalestinskom prosvjednicom koja je postala viralna na društvenim mrežama. Snimka koja prikazuje holivudskog glumca u kafiću objavljena je na X-u, a dosad je pregledana preko 3 milijuna puta. Na snimci se vidi Baldwin, koji plaća svoju narudžbu dok drži mobitel na uhu. Za to vrijeme osoba koja je snimala više je puta zatražila od glumca da kaže "Oslobodite Palestinu" kako bi ga ostavila na miru.

- Alec, možeš li molim te jednom reći 'Oslobodite Palestinu'? - vikala je žena koja je snimala glumca u inače tihom kafiću. - Zašto si ubio tu ženu? Ubio si tu ženu i nisi dobio zatvorsku kaznu? Nema zatvora, Alec - nastavila je. Baldwin je otišao do vrata kafića i izbjegao kontakt sa ženom koja je snimala, a potom je savjetovao članu osoblja kafića da pozove policiju te dodao da ga ta osoba uznemirava. 

 

- Znaš da je on kriminalac - rekla je žena koja je snimala djelatniku koji ih je ranije neuspješno pokušao izvesti iz trgovine. Žena je nastavljala sa svojim zahtjevima, a potom joj se obratio Baldwin: - Možete li mi učiniti jednu brzu uslugu? - rekao je, a zatim joj nasilno izbio mobitel iz ruke.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, u siječnju se glumac izjasnio da nije kriv za ubojstvo snimateljice. Naime, Baldwin je prvotno optužen za pucnjavu u siječnju 2023. Te su optužbe odbačene nekoliko mjeseci kasnije na temelju dokaza da je čekić na revolveru možda modificiran, omogućujući mu da opali bez povlačenja okidača. Nove optužbe uslijedile su nakon neovisnog forenzičkog testa koji je zaključio da je Baldwin morao povući okidač revolvera koji je koristio na probi da bi ispalio metak koji je pogodio Hutchins u prsa i ubio je.
Nalaz je bio isti kao i prethodni FBI-ov test vatrenog oružja. Baldwin, glumac koji je i dobitnik nagrade Emmy, zanijekao je da je povukao obarač i rekao da nije odgovoran za smrt snimateljice. Redatelj filma, Joel Souza, pogođen je i ranjen u rame istim metkom koji je ubio Hutchins tijekom produkcije filma na setu izvan Santa Fea.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
08:58 29.04.2024.

I onda je on nju napao, jel? A baba se ponaša nenormalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije