Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 GODINA

Bivši kapetan vatrenih i supruga slave godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo luksuzno vjenčanje

ARHIVA - 2010. Dubrovnik: Vjen?ali se Mirela Fori? i Darijo Srna
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/20
17.05.2024.
u 09:10

Nakon razmjene zavjeta supružnici su pod kišobranima i uz pratnju zaštitara prešli u kongresnu salu hotela Excelsior, gdje su za njih pjevali kralj sevdaha Halid Bešlić te najpoznatiji hrvatski veseljak Joško Čagalj Jole.

Naš proslavljeni bivši nogometni reprezentativac te kapetan Hrvatske reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darijo Srna (42) broji već 14. godinu sretnog braka s poduzetnicom Mirelom Forić (42). Današnji supružnici upoznali su se sasvim slučajno, 2005. godine u zagrebačkom noćnom klubu Ludnica, gdje je Darijo slavio pobjedu protiv reprezentacije Bugarske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Nakon pet godina veze odlučuju izgovoriti sudbonosno ''da'', a to su učinili na posebnom mjestu.

Naime, vjenčanje Mirele i Darija održalo se u bajkovitom ambijentu dubrovačke Vile Agava. Svečanosti je prisustvovalo oko 60 uzvanika, u koje se ubrajaju članovi obitelji i bliski prijatelji, a kumovi su bili bivši napadač Dinama Dario Zahora i Ana Tomić. Vjenčanje je bilo zatvoreno za medije, no fotoreporteri su uspjeli zabilježiti nekoliko kadrova koje možete pogledati u galeriji.

GALERIJA: Bivši kapetan vatrenih i supruga slave godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo luksuzno vjenčanje

ARHIVA - 2010. Dubrovnik: Vjen?ali se Mirela Fori? i Darijo Srna
1/17

Na ovoj posebnoj priredbi mladenka je nosila vjenčanicu s potpisom američke dizajnerice Caroline Herrere, dok se mladoženja oženio u odijelu poznatog talijanskog dvojca Dolce&Gabbane. Nakon razmjene zavjeta Darijo i Mirela pod kišobranima i uz pratnju zaštitara prešli su u kongresnu salu hotela Excelsior, gdje je za njih pjevao kralj sevdaha Halid Bešlić te najpoznatiji hrvatski veseljak Joško Čagalj Jole

Iste godine par je dobio svoje prvo dijete, kćer Kasju, a pet godina kasnije dobili su i sinčića Karla. Podsjetimo, 42-godišnji Metkovac danas obnaša funkciju sportskog direktora Šahtara iz Donecka. Tijekom prošlog zimskog mercata sklopio je posao godine i prodao glavnu zvijezdu Mudryka u Chelsea za oko 100 milijuna eura, a portal Portal CA Knowledge nedavno je izračunao neto vrijednost bogatstva nekadašnjeg vatrenog. Navodno, ono iznosi oko sedam milijuna dolara s godišnjim primanjima od pola milijuna dolara. Spomenuta stranica svakodnevno secira brojne svjetske zvijezde, pjevače, glumce, sportaše... A sada im je na dnevni red dospio Darijo Srna.

VEZANI ČLANCI:

Koliko su u pravu, zna vjerojatno samo naša legenda koja je karijeru završila u talijanskom Cagliariju, a jedno vrijeme borio se na sudu kako bi dokazao da je nevin u slučaju dopinške afere koja mu se stavljala na teret. S druge strane, njegovu lijepu suprugu mogli smo vidjeti na donatorskoj večeri "London's Air Ambulance"

Ondje je uhvatila trenutak kojim se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. "Dakle djevojke, Tom Cruise ili princ William? Samo razmišljam što bi Samantha odabrala", napisala je te fotografirala Toma Cruisea, s kasnije se i sama s njim fotkala. Onda je, čini se, odluka ipak pala na američku glumačku zvijezdu, a Mirela je podijelila na svom Instagram storyju i selfie s Cruiseom s opisom "da, plesali smo s njim", a zatim je podijelila i dio govora princa Williama.

Bračni partneri posljednji put zajedno su viđeni na Stradunu u Dubrovniku kako nazdravljaju dolasku Nove godine. Skladan par uživao je u piću u jednom od kafića, a bili su nasmijani i vidno dobre volje.

VIDEO: Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić zahvalio Baby Lasagni na donaciji

 

Komentara 1

DA
Davor80
17:09 17.05.2024.

Naravno da se nisu upoznali u kazalištu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije