Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do nove Vlade teškom mukom:

Na detronizaciju predsjednika HDZ-a u ovom trenutku nitko i ne pomišlja, pa ni Ivan Anušić

28.04.2024.
u 19:37

DP-ovi zastupnici, odvoje li se od stranke, ne mogu računati ni na jednu funkciju u izvršnoj vlasti. I otud Plenkoviću neugodne ucjene SDSS-om

Komentara 32

FB
FB
22:01 28.04.2024.

I dalje tvrdim, osim HDZ-a u igri su samo jugoslavenčine i Putinovci što je shvatila i Škorina sestra.

LU
luftbrenzzer
22:26 28.04.2024.

Predivno je gledati kako Plenković prebire po razjedinjenoj oporbi i poput vještog nakupca svinja gleda kojeg će pajceka kupiti za pobjedničko slavlje po najnižoj cijeni. Oduševljava ležernošću i neupitnom dominacijom u post izbornim procesima u kojima dolazi do izražaja njegov smisao za najrafiniranije diplomatske dosege o kojima oporba može samo sanjati. AP samo čeka da se ispune formalnosi prema dogovoru u kojima je već sve riješeno. Oporba si umišlja da još može nešto okrenuti, ali avaj, već se na Kaptolu pripremaju svijećei tamjan za blagoslov nove (stare) vlade.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
21:09 28.04.2024.

Novi izbori znaće još više glasova za HDZ a manje za ljevicu i žetončiće Mosta. Možda DP dobije pokoji glas više. U svakome slučaju bi se Sabor pročistio i otpali bi mnogi niškoristi i mlataći prazne slame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije