Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCU SE SUDI ZA SMRT DJETETA

VIDEO Užasan slučaj u Americi: Otac tjerao sina da trči na traci jer je 'bio predebeo'

X/Screenshot
02.05.2024.
u 15:16

Dječak je na snimci morao trčati na traci, a kada bi pao, otac ga je tjerao da se ponovno vrati i nastavi trčati

Uznemirujuća snimka objavljena je tijekom suđenja ocu iz New Jerseyja kojem se sudi za smrt njegovog šestogodišnjeg sina. Dječak Corey Miccolo podlegao je ozljedama u 2021. koje je zadobio udarcem tupim predmetom, a njegovog oca Christophera Gregora (31) optužuje se za krivicu, smatrajući da je on dječaka godinama zlostavljao.

Snimka koja je prikazana u sudnici snimljena je u danima prije dječakove smrti, a prikazuje oca i sina u fitness centru. Tamo je otac, vidljivo je na snimci, tjerao dječaka da trči jer je ''bio predebeo''. Dječak je na snimci morao trčati na traci, a kada bi pao, otac ga je tjerao da se ponovno vrati i nastavi trčati. 

Osim što je dječak opetovano padao, pa čak i glavom udarao o traku, u jednom trenutku se moglo vidjeti oca kako i grize dječaka iza glave i opet ga tjera da trči, prenosi Daily Mail. 

U danima nakon posjeta teretani dječakova majka Breanna Miccolo prijavila je centru za socijalnu skrb ozljede koje je uočila na dječaku. Nakon tgoa je i odvela dječaka kod liječnika gdje je Corey priznao da ga je otac tjerao da trči, a dan nakon je i preminuo. 

POVEZANI ČLANCI:

Naime, Gregor je svog sina odveo u bolnicu jer se dječak probudio s vrtoglavicom, teturao je i nerazgovijetno govorio. Tijekom CT-a liječnici su utvrdili da je dječak doživio napadaj, a potom su krenuli s oživljavanjem, no bezuspješno. 

>> VIDEO Usred noći raznijeli bankomat u Vukomercu, policija obavlja očevid

Ključne riječi

Komentara 3

XA
xaron
22:03 02.05.2024.

Nisu djeca za svakoga.

ID
Ivo_didin
16:55 02.05.2024.

To ne treba ni dana hranit, a i metka je šteta. Lisicama ga zavezati za traku za trčanje, pa neka "dotjeruje liniju" do zadnjeg udaha..

Avatar Medeni
Medeni
16:33 02.05.2024.

Pravo pitanje je: da li ga je prije toga tjerao da ce cijepi protiv covida?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije